Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin tetkik ihya çalışmalarımız vardır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı alelumum 60 an, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

En reva bedelı bulmanız için farklı seçenekleri önlaştırmanız ve nitelikli bir yangın bapsına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en amelî yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve yalın geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Fakat aşağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu boyut haramilik vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda kâin yangın çıkış baplarıyla mürekkeptir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin konstrüksiyonı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilgilı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Ister bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda bucak yer illere özen vermekteyiz.

Toplum ortada yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i okumak için tıklayın.

Yangın Merdiveni Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku çabucak kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak dokumada olmalıdır.

Binanın bağırsakinden kötüya esaslı inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok sık karşıtlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı mevsuk itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü Dal mimarisında kullanılır. Korku çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat nispeten fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Bir örgüda kullanılan müşterek merdivenlerden yangın ve vesair ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri Yangın Çıkış Kapısı gayrı kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir dokumadadır.

Report this wiki page